VTEM Banners
Bewegen
Dat bewegen goed is voor ons lichaam hoeven we niet meer uit te leggen. Maar dat bewegen goed is voor ons geestelijk welzijn is minder bekend.
Voeding
Voedsel heeft als belangrijke taak het lichaam van voldoende voedingsstoffen te voorzien, De voeding levert bouwstoffen, beschermende stoffen en brandstoffen.
Ademhalen
Onze ademhaling volgt tijdens de eerste levensjaren een bepaalde ontwikkeling. Wanneer ontwikkelingsfases niet soepel verlopen heeft dat effect op onze ademhaling.
Drinken
Water is op zuurstof na de belangrijkste substantie voor de menselijke gezondheid. Water is dan ook erg belangrijk voor onze spijsvertering.
Slaap
Een goede slaap zorgt voor meer energie, betere stemming, beter geheugen, meer creativiteit, een beter reactievermogen en een beter werkend immuunsysteem.

Onze ademhalingspatronen staan direct in verbinding met onze reactie op spanning en stress en kunnen onze gemoedstoestand beinvloeden.
Met name mentale stress heeft oppervlakkig ademhalen tot gevolg waardoor spanningen toenemen en de energie afneemt.

Een goede zuurstofopname en afvoer van koolstofdioxide is alleen mogelijk wanneer je diep ademhaalt en ademhaalt met het middenrif in plaats met de spieren van de borstkast.

ALGEMEEN
Uw lichaam uw levensgeschiedenis:

De vorm en houding van uw lichaam, met uw specifieke ademhalings- en bewegingspatroon, zijn de gestolde Weergaven van uw levensgeschiedenis.
Alle emotionele ervaringen (zowel vreugdevolle als pijnlijke) liggen opgeslagen in de cellen, weefsels en spieren van uw lichaam en kneedden uw lichaam tot de huidige vorm en conditie.

Massage is goed om de algemene gezondheid te bevorderen en uw weerstand te verhogen en om u zowel fysiek als mentaal in conditie te houden.


Lees ook : Ademhalen & ademhalen is gevoelens ervaren

Jo-IngDia Nederland onderscheidt zich van anderen, doordat zij werkt aan het concept van beleving van de mens tijdens het proces van ouder worden in body en mind en deze te bewegen naar een staat van groei in leefstijl om gezond, vitaal en gelukkig in het leven te staan zowel in privé als in het werk.

Wij kunnen voorkomen door lichaam en geest van werkgevers en werknemers in een staat te laten bewegen van ontstressen door een rustmoment te geven via werkplekonderzoek, gesprekken, massage etc. Mensen helpen in het vinden van een balans in body en mind, en hen bewust maken van een gezonde leefstijl in werk en privé.

Lees verder

          Samenkomen is een begin;
          Samen blijven is vooruitgang;
          Samenwerken is succes"

                                          Jo-IngDia Nederland

Contact

Bezoekadres :
Oeverlandenweg 2
7944 HZ Meppel

Tel: 06 - 134 875 45
B.g.g.: 06 - 213 914 56
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Website: www.jo-ingdia.nl