VTEM Banners

Oud worden met een jonge uitstraling
Om dit te bereiken is het van belang om de volgende levensritme goed te doen

Ademhalen
Degenen die slecht ademhalen, worstelen met eindeloos veel moeilijkheden op elk gebied zoals, gezondheid, beroep, gevoeligheid. Het feit dat veel mensen tamelijk slecht ademhalen. De cellen van ons lichaam zijn van bloed afhankelijk voor zuurstoftoevoer.

Niet alleen halen we slecht adem, maar dikwijls laat de kwaliteit van de ingeademde lucht te wensen over zoals luchtverontreiniging en in ruimten waar veel wordt gerookt en vandaar ons gebrek aan weerstand tegen ziekten, vermoeidheid, en onze weerzin tegen alle fysieke inspanning. Bovendien kunnen bij inademing van verontreinigde lucht in de longen ontelbare ziekte kiemen tot ontwikkeling komen.

Ademhaling is leven
Zij, die later lijden aan bronchitis, astma, longemfyseem, zijn zonder uitzondering mensen, die onvoldoende ademhalen, zegt dr. J. Peschier. De doelbewuste ademhaling is het belangrijkste middel waarover wij beschikken om de organische weerstand te vergroten. Een goede ademhaling is een weldaad voor uw hele lichaam. De longen worden gereinigd en goed van zuurstof voorzien waardoor uw zenuwgestel tot rust komt. Omdat de werking van al uw organen weer "natuurlijk" wordt, krijgt u een gevoel van rust, vrede en ontspanning.

Zuurstof
Zuurstof is de meeste belangrijke stof waar ons lichaam van afhangt.  Het is noodzakelijk voor elke cel en elk weefsel in ons lichaam. Daar wordt het gebruikt om de energie te produceren die nodig is voor het leven. Zuurstof wordt door inademing in het hele lichaam gebracht en de bijproducten worden uitgescheiden via de uitademing.
Bij dit proces de ademhaling, zijn de longen, het middenrif, neus en mond betrokken.

Lees ook :  ademhalen & ademhalings technieken

          Samenkomen is een begin;
          Samen blijven is vooruitgang;
          Samenwerken is succes"

                                          Jo-IngDia Nederland

Contact

Bezoekadres :
Oeverlandenweg 2
7944 HZ Meppel

Tel: 06 - 134 875 45
B.g.g.: 06 - 213 914 56
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Website: www.jo-ingdia.nl