VTEM Banners

De hoeveelheid slaap die een gemiddeld mens nodig heeft verschilt van persoon tot persoon en ook afhankelijk van uw leeftijd. Meestal heeft u minder slaap nodig naarmate u ouder wordt maar gemiddeld hebben de meeste mensen tssen de 7 en 9 uur slaap nodig. Dus gemiddeld slapen we een derde van ons leven. Niet alleen voldoende slaap is belangrijk ook de manier hoe u slaapt. Als u moe en uitgeput wakker wordt na een ruime nacht slapen heeft u waarschijnlijk niet goed geslapen. Een goede slaap zorgt voor meer energie, een betere stemming, een beter geheugen, meer creativiteit, een beter reactievermogen en zelfs een beter werkend immuunsysteem. 

Het nut van slapen

Slaap is onmisbaar. Goed slapen bepaalt mede de kwaliteit van leven. Slapen we slecht dan beleven we de dag daarop minder prettig. In onze slaap verwerken we beleveningen. Indrukken en ervaringen worden geestelijk gefilterd en opgeslagen. Het lichaam rust fysiek en geestelijk uit. Spieren, gewrichten en organen herstellen. Lekker slapen is niet vanzelfsprekend.

We slapen om de indrukken, die we overdag hebben opgedaan, te ordenen en een plaats te geven in ons onderbewustzijn. We rusten uit om alle lichamelijke vermoeienissen van ons af te laten glijden 's ochtends weer fris aan een nieuwe dag te beginnen. Die gedachte heerst bij ons team om u weer ten volste te kunnen laten genieten van uw nachtrust, een goede nachtrust is noodzakelijke, om uw accu weer op te laden zowel geestelijk als lichamelijk.

Dus wat er ook gebeurt, u zal goed moeten slapen om weer goed te kunnen functioneren en in deze maatschapij wordt er nogal wat verwacht van de mensen, ogeacht hoe uw gezondheid in elkaar steekt. Maar zorgt u er in ieder geval voor dat het slaapsysteen past bij u en uw dagelijks leven.

Slaap versterkt herinneringen
Slapen versterkt onze herrineringen. Dat hebben zwitserse wetenschappers ontdekt. Wanneer tijdens onze slaap herinneringen boven komen drijven, slagen we er beter in om ze in het vervolg te onthouden, zo tonen verschillende experimenten aan.

Lees ook :  Slaap tips

          Samenkomen is een begin;
          Samen blijven is vooruitgang;
          Samenwerken is succes"

                                          Jo-IngDia Nederland

Contact

Bezoekadres :
Oeverlandenweg 2
7944 HZ Meppel

Tel: 06 - 134 875 45
B.g.g.: 06 - 213 914 56
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Website: www.jo-ingdia.nl