VTEM Banners

Waarom massage?
Massage kan je helpen om er achter te komen wat werkelijk belangrijk voor je is, je meer plezier in je leven geven, je stress te verminderen, patronen te doorbreken en jezelf beter te leren kennen.

In het lichaam liggen herinneringen. Denk maar aan een kind van drie dat in de supermarkt te kennen geeft dat hij iets wilt terwijl het niet mag van de ouder. Het gaat op de grond liggen schoppen en schreeuwen. Alle emoties en frustraties worden geuit.

Als volwassen persoon voelen we wel al onze verlangens, angsten, verdriet, etc maar houden we deze in. Je lichaam en spieren verkrampen of verstijven met alle gevolgen van dien. Het lichaam kan deze gevoelens opslaan. Waardoor in het lichaam zich ziekten kunnen vormen door o.a. stress en de gevolgen ervan voor het lichaam.

Door middel van aanraking in gesprekken, ademhalingstechnieken. verschillende massages en bewegingstechnieken, is er de mogelijkheid om naar jezelf te kijken en te leren wat jij nodig hebt in je leven.

AANRAKING
Elkaar aanraken is een van de meest elementaire vormen van menselijke communicatie. Door aanraking komt immers ons eerste contact met de buitenwereld tot stand, als we als baby onze weg vinden naar de moederborst. Op aanraking rust echter nog steeds een enorm taboe.

De massage, die wij geven is een verzorgende aanraking voor lichaam en geest en is tevens een helende aanraking en BEOOGD GEEN SEX.

Aanraking is sowieso erg gezond en aanraking op zich kan ook een genezende werking hebben. In de huidige geestelijke en lichamelijke gezondheidszorg gebruiken veel hulpverleners aanraking als een vorm van communicatie en therapie. Het werkt als het even zorgvuldig en voorzichtig wordt toegepast als andere therapeutische technieken.

Massage kan een cathartische aanraking als gevolg hebben, wanneer een deel van het lichaam wordt aangeraakt, dat verbonden is met een vastzittende ervaring; bijvoorbeeld het kalmerend masseren van nek en schouder kan ingehouden emoties losmaken.

GESPREKKEN
Tijdens het masseren wordt er niet gesproken, er zal wel getuned worden of de druk bij het masseren aangenaam is.
Bij een eerste keer zal voor aanvang een gesprek plaatsvinden en indien gewenst ook erna. Hierbij zij opgemerkt dat een behandelingsduur is aangegeven op de prijslijst.
Desgewenst en op aanvraag kunnen er gesprekken gepland worden van minimaal 20 minuten, die u erbij kunnen helpen patronen te doorbreken, zodat lichaam en geest zich steeds meer een ontspannende staat gaan aannemen. Deze gesprekken kunnen alleen plaatsvinden vóór een massagebehandeling, indien u gesprek en massage wilt combineren.

ADEMHALINGSTECHNIEKEN
Onze ademhalingspatronen staan direkt in verbinding met onze reaktie op spanning en stress en kunnen onze gemoedstoestand beïnvloeden. Met name mentale stress heeft oppervlakkig ademhalen tot gevolg waardoor spanningen toenemen en de energie afneemt.

Een goede zuurstofopname en afvoer van koolstofdioxide is alleen mogelijk wanneer je diep ademhaalt en ademhaalt met het middenrif in plaats met de spieren van de borstkast.

ALGEMEEN
Uw lichaam uw levensgeschiedenis:
De vorm en houding van uw lichaam, met uw specifieke ademhalings- en beweginspatroon, zijn de gestolde weergaven van uw levensgeschiedenis.
Alle emotionele ervaringen (zowel vreugdevolle als pijnlijke) liggen opgeslagen in de cellen, weefsels en spieren van uw lichaam en kneedden uw lichaam tot de huidige vorm en conditie.

Massage is goed om de algemene gezondheid te bevorderen en uw weerstand te verhogen en om u zowel fysiek als mentaal in conditie te houden.

Wij werken hoofdzakelijk met 100% natuurlijke producten die de huid voeden en verstevigen. In alle onze massages maken wij gebruik van aromatherapie  en muziektherapie om het effect van de massage nog eens te versterken. Voor alles wordt gezorgd, het enige wat we van u vragen is een goede hygiëne.  Een glas water na afloop voor een goede afvoer van de lichamelijke gifstoffen die na de massage vrijkomen.

•  Even Ontsnappen aan de dagelijke drukte en stress.
•  Even een uurtje uit de hectiek van het huidige bestaan.
•  Even alleen maar aandacht voor U en U alleen.

Behandelingen

ONTSPANNINGSMASSAGE/wellnessmassage.
Een  ontspanningsmassage is een volledige lichaamsmassage met als doel uw lichaam en geest te ontspannen en weer in balans te krijgen.
In deze massage zullen wij dan zintuigen als tast, reuk, gehoor en gevoel prikkelen en stimuleren om zo uw lichaam aan te zetten tot reiniging, herstel en ontspanning.
KRUIDENSTEMPELMASSAGE
Traditioneel toegekend voor de Koninklijke familie in Thailand.
Een behandeling met toepassing van kruiden. Het helpt bij het verzachten en ontspannen van
Verstijfde spieren. Tevens bevorderd het de bloedsomloop.HOTSTONEMASSAGE
In het warmtereservoir verwarmde natuurstenen tot rond 45° C. Dit zijn afgeronde, vulkanische stenen. Deze zijn glad en ijzerrijk, waardoor de hitte optimaal behouden blijft.

Er wordt een aantal stenen op en naast het lichaam geplaatst. Dit werkt ontspannend en laat het lichaam wennen aan de warmte. Vervolgens wordt het lichaam ingemasseerd met olie, zodat de stenen gemakkelijk glijden. Daarna volgt massage van  het lichaam, door rustig met de stenen kringen te maken. Deze combinatie van heerlijke warmte en massage dringt diep door in het lichaam. Je spieren ontspannen, de stress verdwijnt uit je lichaam en je geest komt tot rust.

Lees ook : Healing massage & hoe verloopt een healing massage

          Samenkomen is een begin;
          Samen blijven is vooruitgang;
          Samenwerken is succes"

                                          Jo-IngDia Nederland

Contact

Bezoekadres :
Oeverlandenweg 2
7944 HZ Meppel

Tel: 06 - 134 875 45
B.g.g.: 06 - 213 914 56
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Website: www.jo-ingdia.nl