VTEM Banners

Over EwotZuurstofTherapie

EWOT - Oefening met zuurstoftherapie.Zuurstof is koning in het leven.
Wat de meeste mensen niet weten over langer leven, het vertragen van het verouderingsproces, en gezond blijven.

Over Zuurstof:
Zuurstof vermindert de stress je lichaam zal doorstaan. Stress is een zuurstof moordenaar. Zuurstofgebrek doodt cellen en vertraagt ​​hersenfunctie en andere organen. Elk mens ondergaat een verouderingsproces. Als een cel wordt beroofd van zuurstof, sterft hij. Als de cellen sterven, begint je zelf langzaam te sterven. Dit gebeurt vaak genoeg,  Denk hierbij b.v. aan kanker. Kanker gedijt in zuurstofarme omgevingen. Dus daarom is voldoende zuurstof nodig of deze  te verhogen tijdens de oefening? Consistente zware inspanning vraagt ​​veel zuurstof. Je lichaam verbrandt de bestaande zuurstof in je rode bloedcellen, ongeacht hoeveel je inademt. Het is niet de hoeveelheid O2, maar de zuiverheid  ervan  is belangrijk. Het is de enige gemakkelijkste stap die u kunt nemen om te helpen kanker te voorkomen, voortijdige veroudering, ziekte en nog veel meer.
 

EWOT is Krachtig
Tijdens de oefening, bij ademhaling een hoger zuurstofgehalte, deze zorgt voor een onmiddellijke toename van kracht, uithoudingsvermogen en energie. Meer calorieën verbranden in dezelfde 15, 20 of 30 minuten durende work-out!

EWOT is Well-Being
EWOT verhoogt bloedplasma zuurstofgehalte. Het verhogen van uw zuurstofniveau geeft een geweldige stofwisseling en het immuunsysteem verbetert. De meeste ziekten gedijen in zuurstofarme omgevingen. De gezonde voordelen van EWOT omvatten hogere zuurstofgehalte naar alle delen van het lichaam. Houd het lichaam zijn hoogst zuurstof en vermindert het risico van veel ziekten.

EWOT is Anti-Aging
Verouderingsproces wordt erdoor vertraagt doordat alle weefsels van het lichaam krachtig van zuurstof  wordt voorzien. EWOT biedt anti-aging voordelen door middel van het verhogen van zuurstof draagkracht.

EWOT is voor iedereen
Gezonde voordelen van EWOT kan worden bereikt  voor iedereen met slechts drie eenvoudige 15 minuten  training per week.

Zonder voldoende zuurstof, als gevolg van oppervlakkige ademhaling, drugsgebruik, gebrek aan beweging, stress, milieuvervuiling, giftige voorgeschreven medicijnen - zal je lichaam vroeg of laat pijnlijk aanvoelen, disfunctioneel werken en niet in staat zijn om zich te beschermen tegen infecties, bacteriën of virussen.

Geactiveerde zuurstof
Het verbrandingsproces in de cellen werkt beter, met als gevolg een hogere energieproductie. Hierdoor zal de vitaliteit toenemen. Het immuun systeem wordt versterkt, waardoor in de cel meer beschermde antioxydanten worden geproduceerd. Dit heeft vooral een positief effect bij ziekten en aandoeningen, op de huid, de ogen en het verouderingsproces.
 
Het autonome zenuwstelsel, de belangrijkste regelcentrale van alle processen in het lichaam, werkt aantoonbaar beter. Dat betekent dat de stofwisseling wordt geoptimaliseerd, een randvoorwaarde voor een goede gezondheid, snel herstel, effectieve ontslakking en een goede gewichtsbeheersing.
 
Geactiveerde zuurstoftherapie kan een positieve invloed hebben bij chronische ziekten en aandoeningen zoals:
hart- en vaatziekten, bloeddrukproblemen, diabetes, astma en copd, slaapstoornissen, slaapapneu, stressklachten en burnout, concentratiestoornissen, chronische vermoeidheidsklachten, maculadegeneratie, migraine, fibromyalgie en tinnitus.
 
De technologie zuurstoftherapie is gebaseerd op het principe van singlet oxygen energy, waarbij de zuurstofmoleculen in het therapietoestel op een natuurlijke wijze worden geactiveerd. De geactiveerde zuurstof wordt via een lichte neusadembril toegediend.

          Samenkomen is een begin;
          Samen blijven is vooruitgang;
          Samenwerken is succes"

                                          Jo-IngDia Nederland

Contact

Bezoekadres :
Oeverlandenweg 2
7944 HZ Meppel

Tel: 06 - 134 875 45
B.g.g.: 06 - 213 914 56
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Website: www.jo-ingdia.nl