VTEM Banners

Wil je een frisse uitstraling?
 
Reinig  je lever en binnen enkele dagen zie je het verschil al in je gezicht. Wist je dat sommige afvalstoffen uit voedsel niet goed kunnen worden afgebroken en afgevoerd wanneer je lever slechter functioneert?  Een goede leverfunctie zie je direct aan een egale teint. En met zo'n frisse uitstraling zie je er ook nog eens jonger uit.
 
Werkt je lever minder goed, dan is dat het best te zien op plekken waar je huid dun is. Op je voorhoofd. Langs je neus. Onder je ogen.
 
Je helpt je lever door:
 - kleinere porties te eten over de dag verspreid;
 - veel water te drinken overdag en bij het eten;
 - alcohol, vet (ook die chips) en rood vlees te mijden;
 - regelmatig je lever te reinigen.

Reinigen
Reinigen helpt ook om je lichaamsgewicht te beheersen en geeft steun bij het afvallen.
Zo'n reiniging is ook waar je moet beginnen, wil je je onderhuidse vetlaag niet dikker laten worden. Wanneer je lever optimaal draait, is je lichaam minder geneigd om afvalstoffen en vet op te slaan in de opslagcellen onder je huid. En dat zie je terug in de spiegel.

Je lever is een goed voorbeeld van hoe jij meer controle over je lichaam hebt dan je denkt.
 
Je lever is verantwoordelijk voor het filteren en afbreken van stoffen uit vetrijk voedsel, alcohol en andere genotsmiddelen.
Je lever is bijzonder omdat het het enige orgaan is dat zich constant vernieuwt zolang het gezond is. Wetenschappers hebben vastgesteld dat iedere zes weken alle cellen in je lever volledig vernieuwd worden.
 
Iedere zes weken heb je dus een vernieuwd filtersysteem dat mede zorgt voor het schoonmaken van je lichaam.
Dit proces van vernieuwing is eigenlijk een proces van schoonmaakwerkzaamheden inplannen. Jouw eigen juiste keuzes maken,  qua etenswaren, het beheer van je vochtpeil en je lichamelijke activiteit, beïnvloeden samen wat je lever gaat doen in de aankomende weken.
 
Wat je eraan hebt?
Het verschil zie je gauw terug in de spiegel. Je lever bepaalt namelijk mede je energiepeil, de mate van veroudering, je gemiddelde vetpercentage,  de vitaliteit van je huid en zelfs de kleur van de wallen onder je ogen.

          Samenkomen is een begin;
          Samen blijven is vooruitgang;
          Samenwerken is succes"

                                          Jo-IngDia Nederland

Contact

Bezoekadres :
Oeverlandenweg 2
7944 HZ Meppel

Tel: 06 - 134 875 45
B.g.g.: 06 - 213 914 56
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Website: www.jo-ingdia.nl